5 gedachten tijdens Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

4th juni 2017

Onlangs ging ik samen met vriendlief Pirates of the Caribbean kijken. Salazar’s Revenge is de vijfde en nieuwste Pirates film en als liefhebber van de vorige films kon ik ook deze niet aan mij voorbij laten gaan. Deze vijf gedachten kwamen alvast in me op tijdens het bekijken van de film. Opgelet: dit artikel kan spoilers bevatten! Lezen op eigen risico.

salazar's revenge

1. Here’s Johnny!

Want geef toe… Een Pirates of the Caribbean zonder Johnny Depp? Boring! Al was het maar omdat je altijd op Jack Sparrow kan rekenen voor legendarische scènes waarin hij ladderzat capriolen uithaalt waar een professioneel koorddanser jaloers op zou zijn.

Pirates of the Caribbean

Couldn’t agree more, sister!

2. De theme song

Pom pom – pom pom pom pom pom…  Aaah, die bekende muzieknoten die de geweldige theme song van de Pirates film inzetten. Drama ten top!

3. Alle vertrouwde Pirates ingrediënten

Drama, humor, special effects en een hoop zeemythes. Liefhebbers van de vorige films zullen ook nu vast en zeker aan hun trekken komen. Will Turner en Elizabeth Swann krijgen helaas slechts een minirolletje in deze film, maar hé, beter dan niks natuurlijk! Hun nieuwe hoofdrolspelers zijn gelukkig ook erg leuk. Meet: hun coole zoon en diens love interest.

pirates of the caribbean

4. Een beetje creepy

Salazar is niet Javier Bardems eerste creepy rol, denk maar aan de gestoorde Silva uit James Bond. In deze film gaat hij echter nog een stapje verder en toegegeven, de resultaten mogen er zijn. Mijn eerste reflex? Ewwww.

pirates of the caribbean

5. Een beetje voorspelbaar

Is Salazar’s Revenge een baanbrekende film? Nou, nee. Daarvoor is de film dat tikkeltje te commercieel en voorspelbaar. De hoofdrolspeelster krijgt bovendien haar very own Luke, I am your Father momentje. Maar ach, het is ze allemaal vergeven natuurlijk. De hoge dosis vertrouwde Piratessfeer maakt alles goed.

pirates of the caribbean

Wat vonden jullie van deze film?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *